Monday, May 30, 2011

The Girl With The Dragon Tattoo - Trailer




















Dah bocor trailer terbaru filem arahan terbaru David Fincher.
The Girl With The Dragon Tattoo.

Tengok dan dengar baik-baik lagu latar belakang muzik di sebalik
trailer ini.

Visualnya oh sungguh meyakinkan dan muzik pula adalah nyanyian
Karen O yang asyik menyanyikan 'Immigrant Song' dari 
Led Zeppelin

Pengarah muziknya adalah Trent Reznor dan ini adalah sneak peak
terbaru hasil kerja filem scoring beliau.


Thursday, May 26, 2011

Tropical Spice Garden, Teluk Bahang. Penang.

Pix credit: RN

















Ini tempat yang tenang untuk lepak. Sampai saja dalam linkungan
dah boleh terbau daun serai.

Per entrance adults- RM14. Tapi kalau nak masuk untuk dine
dikira free. Sebab harga makanan dia boleh tahan jugak.

Malang la skit sebab tak sempat round² sampai puas. Hari hujan.
Tapi puas hati la lepak di atas restoran dia mengadap laut.

 Info lanjut boleh klik terus ke Tropical Spice Garden

Hati pun tenang.

































Monday, May 16, 2011

Something Wicked!


Bittersweet - 1234 [Official Music Video] from spaceboystudios on Vimeo.


Padat dgn propa trilateral illuminat*. Cuma tadak checkered board
& lady in red sahaja.

Wicked & psychedelia. Mantop!

Yang penting ada influence A. Jodorowsky...

*Produced & directed by: spaceboystudios

Sunday, May 15, 2011

In Cold Blood.

Pix credit:RN

















Would love to spend a day as cold blooded beings. 'Nuff said.

Saturday, May 14, 2011

If Not Now, When? - Mike Einziger

Mike @ KL circa 2004 . Pix credit:RN

























Confirm Incubus bakal singgah di Malaysia. Data penting yang
perlu diketahui:

Tarikh: 23 Julai 2011
Venue: Stadium Negara
Tix: RM182 early bird dari 12-22 Mei
      RM203 harga biasa.
Promotor: Pineapple & TuneTalk

Pada Khamis, kebanyakkan journos diberikan phoner interview 
bersama Mike. Mike yang kini adalah pelajar sophomore 
Harvard berbicara santai.

Protools atau LogicPro?
Protools!

Album Incubus yang paling digemari?
Tak boleh pilih. Sebab kesemua album² dah macam anak.
Yang pasti, album terbarulah yang paling digemari.

Masih ingat momen pertama anda berkonsert di KL.
Venue pertama di Kelab polo. Tak boleh lupa sebab
kuda² di sana cun!

Adakah muzik rock masih relevan?

Masih relevan pastinya.

Kata akhir?
KL, we are gonna rock your faces off!

text: Junk

Group pose @ Sheraton Imperial KL '04. Pix credit: RN